Over Deforche Construct

Serrebouw en industriële / architecturale constructies
Deforche Construct nv is een flexibel familiebedrijf gespecialiseerd in de bouw van staal- en glasconstructies voor land- en tuinbouwbedrijven, tuincentra, onderzoekcentra en voor de industrie in het algemeen. Ook architecten en studiebureaus doen vaak een beroep op onze knowhow voor het ontwerpen en het bouwen van uitdagende en complexe architecturale constructies in glas en staal.

Alles in eigen beheer
Onze sleutel-op-de-deur projecten worden wereldwijd met eigen mensen gerealiseerd. Flexibel en familiaal staan bij ons niet voor kleinschalig. We zijn in 75 jaar immers uitgegroeid tot een belangrijke Europese speler met 85 sterk gekwalificeerde medewerkers, eigen productie-unit, montageteams en studiebureau. En vooral met tevreden klanten, zelfs tot in New York.

Totaalaanpak
Onze sterkte zit vooral in de totaalaanpak, waarbij we niet enkel de serre ontwerpen en bouwen, maar waarbij we ook instaan voor de coördinatie en realisatie van de binnenuitrusting, voor koeling en verwarming, irrigatie, elektriciteit, volledige automatisatie en klimaatregeling... zelfs geïntegreerde zonnepanelen behoren reeds geruime tijd tot ons aanbod. Voor de bouwheer of de architect fungeren wij als enige aanspreekpunt, wat sneller en makkelijker werkt.

Kwaliteit als handelsmerk
In samenspraak met de klant, zijn architect en onze eigen studiedienst werken we steeds een passende, gepersonaliseerde oplossing uit. Op basis van functionaliteit en productiviteit. De beste kwaliteit aan een competitieve prijs is ons handelsmerk geworden. Daarom investeren we permanent in up-to-date productieapparatuur en in gekwalificeerde medewerkers.